Snares Penguin

Πηγή εικόνας

ο Snares Penguin , επίσης γνωστό ως το Snares λοφιοφόρος πιγκουίνος και το Πιγκουίνος Νησιά Snares , είναι ένας πιγκουίνος από τη Νέα Ζηλανδία. Αναπαράγεται στο The Snares, μια ομάδα νησιών στα νότια παράλια του South Island στη Νέα Ζηλανδία. Το νησί Snares είναι ένα θαλάσσιο καταφύγιο που δεν επιτρέπει κανέναν άνθρωπο. Επί του παρόντος υπάρχουν περίπου 30.000 ζευγάρια αναπαραγωγής Snares πιγκουίνων στα νησιά.

Αυτός ο βιότοπος προσφέρει ένα μετριοπαθές κλίμα με αρκετή βλάστηση για την κατασκευή φωλιών και τη φωλιά. Snare πιγκουίνους σχετίζονται στενά με το Fiordland πιγκουίνους .

Χαρακτηριστικά του Snares Penguin





Οι Snares Penguins είναι ένας μεσαίου μεγέθους, κίτρινος λοφιοί πιγκουίνοι που μεγαλώνουν σε ύψος περίπου 60 εκατοστών. Οι Snares Penguins έχουν σκούρο μπλε-μαύρο πάνω μέρος και άσπρο κάτω μέρος.

Οι Snares Penguins έχουν μια φωτεινή κίτρινη λωρίδα φρυδιών που εκτείνεται πάνω από το μάτι για να σχηματίσει μια γωνιακή, θαμνώδη κορυφή. Έχουν γυμνό ροζ δέρμα στη βάση του μεγάλου κόκκινου-καφέ ραμφιού.

κουτάβι τζακ Ράσελ τσιουάουα

Διατροφή Snares Penguin

Οι Snares Penguins τρώνε μια ποικιλία ψαριών, καλαμαριών και κριλ που κατοικούν στα ζεστά νερά της Νότιας Νέας Ζηλανδίας. Όπως κάνουν τα περισσότερα είδη πιγκουίνων, τρέφονται με ρηχά καταδύσεις, χρησιμοποιώντας τα πόδια τους και τα δυνατά βατραχοπέδιλα για να τα ωθούν στο νερό με ταχύτητες έως και 15 μίλια την ώρα.

Συμπεριφορά Snares Penguin

Η περίοδος αναπαραγωγής για τον πιγκουίνο Snares ξεκινά στις αρχές του καλοκαιριού και συχνά υπάρχουν πολλές μάχες και τζόκινγκ για περιοχές και πόρους στις αποικίες.

Προτιμώντας το δάσος ή τη σκιασμένη βλάστηση, τα ζευγάρια ζευγαρώνουν τις ρηχές τρύπες στο έδαφος που ευθυγραμμίζονται με γρασίδι, φύλλα, κλαδιά και κλαδιά.

Αναπαραγωγή Snares Penguin

Δύο αυγά γεννιούνται αλλά σώζεται μόνο ένα κοτόπουλο. Το αυγό διατηρείται ζεστό και από τους δύο γονείς για 31 έως 73 ημέρες. Μόλις τα αυγά εκκολάψουν τα αρσενικά γόνους και φροντίζουν το γκόμενα για 3 εβδομάδες. Όταν οι νεοσσοί είναι ηλικίας 3 έως 4 εβδομάδων, σχηματίζουν βρεφονηπιακό σταθμό με άλλους νεοσσούς. Και οι δύο γονείς ταΐζουν το νεοσσό καθημερινά μέχρι να λιώσει περίπου 75 ημέρες. Αυτή τη στιγμή θα πάει στη θάλασσα για να εξασφαλιστεί.

Αρπακτικά Snares Penguin

Αν και δεν έχουν φυσικούς θηρευτές, οι πιγκουίνοι Snares πρέπει να αντιμετωπίσουν τα συνηθισμένα θαλάσσια θηλαστικά όπως τα θαλάσσια λιοντάρια του Χούκερ.

Snares Penguin Conservation

Οι Snares Penguins χαρακτηρίζονται επί του παρόντος ως «ευάλωτοι» από το IUCN καθώς το εύρος αναπαραγωγής τους περιορίζεται σε μια μικρή νησιωτική ομάδα. Ο τρέχων πληθυσμός εκτιμάται σε περίπου 30.000 ζευγάρια αναπαραγωγής.